O PODJETJU

Podjetje ADS-EFEKT D.O.O. je bilo ustanovljeno leta 2005, kot plod dolgoletnega ustvarjanja na kulturno organizacijskem področju v sodelovanju z znanimi slovenskimi glasbenimi skupinami.

V začetku delovanja se je podjetje ukvarjalo predvsem z tehnično izvedbo glasbenih in drugih kulturnih dogodkov v naslednjih letih pa smo začeli z organizacijo maturantskih plesov na področju Gorenjske in celostno organizacijo ostalih dogodkov (poslovna srečanja, team building programi in ostala srečanja za zaključene družbe).

Danes lahko s ponosom rečemo, da smo eden vodilnih izvajalcev maturantskih plesov v Sloveniji in tehnične izvedbe na Gorenjskem. Organizirali smo že več kot 200 maturantskih plesov.

Z izkušnjami in znanjem, ki smo ga pridobili v vseh letih delovanja smo si zagotovili ugled in zaupanje pri naših poslovnih partnerjih, predvsem pa vse to pridno udejstvujemo pri  nadaljnjih projektih. Plod našega korektnega dela in odnosa do poslovnih partnerjev nas je v letu 2014 pripeljalo do dodelitve CERTIFIKATA BONITETNE ODLIČNOSTI Bonitetne hiše Bisnode, kar si štejemo kot eno glavnih referenc.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je zagotavljati najvišji nivo izvajanja prireditev in ostalih dogodkov na področju kulturno umetniškega udejstvovanja. Za zagotavljanje tega nivoja skrbi ekipa, ki je 100% s srcem predana delu predvsem pa ugodi vsem željam naših naročnikov.

Vizija

Vizija podjetja je postati sinonim za najvišji nivo izvedbe dogodkov. Naša vizija temelji na kakovosti, inovativnosti in dobrih odnosih z našimi poslovnimi partnerji.

ADS-EFEKT D.O.O.

PREDOSLJE 159

4000 KRANJ

ID ZA DDV: SI74251970

MŠ: 2161176000

SKD: R90.020 – Spremljajoče dejavnosti za umetniško uprizarjanje